Overzicht diensten

Alle kerken in Delft hebben een eigen website waarop de actuele gegevens voor de aankomende zondag op staan aangegeven. U kunt deze websites vinden via de links onderaan de Home-pagina op deze website.

Diensten voor Doven

Wilt u een overzicht van diensten van de Interkerkelijke Commissie voor de pastorale verzorging van Doven “Delfland “ en “Rotterdam” , kijkt u dan op de Home-pagina voor het kwartaaloverizcht.

Kerk voor verstandelijk gehandicapten (ICVG)

De kerkdiensten (en diensten thuis) worden opgenomen in de Agenda (en maandkalender) op deze site.

Alle mensen met een verstandelijke beperking, de ‘vrienden’, hun familieleden en alle anderen zijn uiteraard van harte welkom bij deze vieringen. Overigens houdt de ICVG in een woning van Ipse aan de Oude IJsbaan 129 zondagse bijeenkomsten om de veertien dagen. Tenslotte verzorgt de ICVG nog een bijbelgesprekskring voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze wordt altijd gehouden op een woensdagavond in een van de Delftse kerken.

Kerkwebradio

Voor ieder die niet in staat is de kerk te bezoeken is er de mogelijkheid om de erediensten door middel van een speciale  aansluiting mee te beleven. Dit gaat via de website www.kerkomroep.nl . Alle diensten van de volgende kerken zijn te beluisteren (een groen bolletje betekent: via internet te beluisteren. Een rood bolletje betekent: abonnement nodig). Storingen van de kerkwebradio-ontvangers telefonisch doorgeven aan 015-2570298.

Christelijke Gereformeerde Kerk Kerkpagina van CGK
Apostolisch Genootschap
ApGen Renovatie
Nieuwe Kerk Kerkpagina van Nieuwe Kerk
Bethlehemkerk Kerkpagina van Bethlehemkerk
Oude Kerk Kerkpagina van Oude Kerk
Marcuskerk Kerkpagina van Marcuskerk
Hofkerk Kerkpagina van Hofkerk
Immanuelkerk Kerkpagina van Immanuelkerk
Vierhovenkerk Kerkpagina van Vierhovenkerk

Geen kerkwebradio in Abtswoude en Die Buitenweye

Met behulp van kerkwebradio kunnen kerkdiensten beluisterd worden. Zo’n radio maakt via de telefoonlijn verbinding met een computer waarop het geluid van de kerkdienst wordt opgeslagen. In de verzorgingscentra Abtswoude en Die Buitenweye zijn de telefoons van de bewoners aangesloten op een centrale die niet werkt in combinatie met een kerkwebradio. Hierdoor is het daar niet mogelijk de kerkwebradio te gebruiken.