Informatie vinden op deze website

De informatie die op deze website staat is afkomstig van de kerken in Delft en van kerkelijke instellingen. Soms betreft het nieuwtjes die interessant zijn of alleen maar leuk zijn om te lezen, soms ook zijn het aankondigingen van gebeurtenissen en evenementen die op een bepaalde datum zullen plaatsvinden. Per week zijn er zoveel Berichten en Evenementen, die de redactie u graag op overzichtelijke en aantrekkelijke manier presenteert,  dat op de website een tweedeling is aangebracht tussen Berichten en Evenementen.

Op de oranje balk bovenaan de home-pagina kunt u klikken op deze twee woorden. Evenementen die niet binnen een paar dagen plaatsvinden maar pas  later,  kunt u lezen door op ‘Maandkalender’ te klikken in dezelfde oranje  balk.

Ook is de website voorzien van een goede zoek-functie. Onder het woord Oikomene op de Home-pagina staat een leeg vakje, met daarachter het woord Zoeken. In het vakje kunt u woorden typen; alle vindplaatsen waar deze woorden voorkomen op de site, worden getoond.

Geplaatst in Eigen nieuws.