Radio ‘Kerk in Delft’

Elke zaterdag is er van 12 tot 13 uur een live uitzending op Stadsradio Delft onder de naam ‘Kerk in Delft’. Een programma dat wordt gemaakt onder auspiciën van de Raad van Kerken Delft. Het programma, dat op zondag om 20:00 uur wordt herhaald, bevat elke week de kerkagenda met daarop de kerkelijke activiteiten van de komende week. Verder worden actuele zaken belicht en besproken met een studiogast. Bovendien is er elke week een gast in de studio die de ‘Gedachte van de week’ voor zijn of haar rekening neemt.

De gesproken tekst van de uitzendingen is hieronder te vinden, in de vorm van MP3-bestanden. Klik op de uitzending van uw keuze in de linkerkolom. Om de MP3-bestanden te beluisteren is een programma nodig, een podcatcher, die vaak ook is ingebouwd in uw mediaspeler.

Vragen, opmerkingen of suggesties kunt u mailen naar kerkindelftradio@gmail.com.