25 en 26 december | Kerst in De Jessehof

Kerstmis is het feest van licht, van wedergeboorte en hoop. Voor miljoenen mensen is Kerstmis een fijn feest. De kerstdagen zijn een tijd vol warmte, gezin, familie en samenzijn. Helaas zijn ze tegelijkertijd ook een bron van verdriet, pijn en ellende. Immers, al diegenen die deze warmte niet hebben, voelen nu opeens een groot gemis. In je eentje een strandwandeling maken op 24 september is prima, maar op 25 december is het opeens een teken van trieste eenzaamheid.
Een op de vier Nederlanders voelt zich tijdens de feestdagen eenzaam. Blijf niet alleen met de kerst: vier de kerstdagen in de Jessehof. Het inloophuis is beide kerstdagen open om de geboorte van Jezus samen te vieren bij de grote kerststal of onder de kerstboom.

Op Eerste Kerstdag is er inloop met koffie en kerstbrood van 11 – 13 uur. Op Tweede Kerstdag ook, maar dan gevolgd door een warme kerstlunch tot 15 uur. Iedereen is welkom.
Voor de lunch graag even aanmelden: in de Jessehof, via info@jessehof.nl of 015-8871539.

Wilt u komen helpen met de kerst of op een andere dag in de Jessehof, geef dit dan even aan ons door. Wij zijn daar heel blij mee!

Geplaatst in Kerkelijk nieuws, Plaatselijke kerken, Plaatselijke organisaties.