28 november | Ensemble Piacevole zingt Schütz | Nieuwe Kerk

Op zaterdagavond 28 november zal Ensemble Piacevole eeuwigheidsmuziek ten gehore brengen in de Nieuwe Kerk te Delft. Op de lessenaar staan het Officium Mortuorum van Jacobus de Kerle (1531-1591) en de Musikalische Exequien van Heinrich Schütz (1585-1672). Tussen deze stukken door zal huisorganist Bas de Vroome het Echo ad manuale, duplex forte et lene van Samuel Scheidt (1587-1664) ten gehore brengen.

Door de getroffen overheidsmaatregelen vanwege het COVID-19 virus wordt het concert uitgevoerd voor 30 luisteraars, van 19:00 tot 20:00 en zonder pauze. In geval van voldoende aanmeldingen zal dit concert van 21:00 tot 22:00 een tweede maal worden uitgevoerd.

Verder zorgen we voor voldoende ventilatie, inrichting van looppaden en extra hygiënemaatregelen bij de concerten. U dient vooraf aan deze concerten een plaats te reserveren via secretarisskd@gmail.com of via het contactformulier op de website www.kerkconcertendelft.nl Vermeld hierbij duidelijk uw naam/ namen van degenen die met u mee komen en binnen welk tijdslot u een plaats wilt reserveren. U kunt reserveren t/m 27 november, de dag voor het concert.

Geplaatst in Plaatselijke organisaties, Vastgezet Bericht.