3 en 4 april | Paasmissie

VOORAANKONDIGING! SAVE THE DATE(s)

Verschillende Delftse kerken organiseren in het weekend voor Pasen de Paasmissie. Paasmissie?  Dat is: met jongeren en volwassenen uit verschillende kerken diverse ‘missies’ doen om er te zijn voor hun stadgenoten en zo ‘zout en licht’ te zijn in de stad, en de liefde van God zichtbaar te maken. Vooraf kies je een van de missies die op vrijdagavond 3 april of zaterdag 4 april overdag gehouden worden. De missies lopen via de Stichting Present, waarbij je iemand thuis praktische hulp biedt, of naar een instelling gaat om samen met de bewoners een activiteit te doen. Andere missies zijn bijvoorbeeld bloemen/lentebloeiers uitdelen in het ziekenhuis en aan medewerkers van de hulpdiensten; winkelend publiek verrassen met wat lekkers om te eten; bidden met mensen op straat; een creatieve gebedswandeling houden. Er wordt nog over meer mogelijke missies gedacht, maar voor iedereen is er wel een missie die bij hem/haar past.
In maart kun je je inschrijven voor een missie. Op 3 april is er vroeg in de avond een gezamenlijke kick-off.
Verdere informatie volgt. Houd deze site in de gaten.

Geplaatst in Eigen nieuws, Kerkelijk nieuws, Plaatselijke kerken, Vastgezet Bericht.