Christelijke Boekenweek bij Pelgrim Boeken

Van 14 tot en met 24 maart 2012 wordt voor de negende keer de Week van het Christelijke Boek georganiseerd. Het thema van deze christelijke Boekenweek is: Een open boek. Dit gaat over vriendschappen in christelijke boeken.

In de Week van het Christelijke Boek verschijnt ook een actieboek. Dit jaar is Rien van den Berg, in het dagelijks leven journalist bij het Nederlands Dagblad, uitgenodigd het actieboek te schrijven. Het boek Aslander is een intrigerend verhaal over een dominee die voor het dillema staat om zich al dan niet te bemoeien met het onderzoek naar aanleiding van een moord. Aslander heeft weinig trek om zich in de eilandkwestie te mengen. Maar als hij nee zegt, wint de leugen. Mag hij iemand ongestraft laten wegkomen met een moord? Het actieboek van de Week van het Christelijke Boek is ook dit jaar weer gratis bij aankoop van 12,50 Euro aan boeken.

Men is van harte welkom in De Pelgrimwinkel aan de Papsouwselaan 293, tegenover de Hoven Passage. Voor openingstijden zie www.pelgrimwinkels.nl. Ook bij weborders vanaf 12,50 aan boeken wordt het actieboek meegestuurd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Pelgrimwinkel in Delft: 015 – 820 0277

De Pelgrim in Delft is een samenwerking tussen winkelketen Pelgrim Boeken en Muziek en Christelijke gemeente Levend Water.

Geplaatst in Nieuwsbrief, Overig nieuws.