Kerkelijke Samenkomst De Open Deur

Woensdagavond 17 april a.s. zal ds. D.C. Flapper voorgaan in een samenkomst rondom het geopende Woord van God in het kerkgebouw van de christelijke gereformeerde gemeente (achterom 88). De aanvang is 19.30.

De dienst is onderdeel van de reeks maandelijkse samenkomsten die reeds in de afgelopen maanden gehouden zijn. De diensten hebben een laagdrempelig en open karakter en een ieder die belangstelling heeft is hartelijk welkom. Ook voor mensen die zoekende zijn of behoefte hebben aan een gesprek achteraf zijn er de mogelijkheden. De komende maand op 23 mei a.s. zal ds. K. Visser voorgaan, t.b.v. de Mbuma zending. De Mbuma zending gaat uit van de Free Presbyterian Church, een behoudend kerkverband in Schotland.

Geplaatst in Plaatselijke kerken.