Rabobank Zuid-Holland Midden beloont goede ideeën

Theater de Veste is op maandagavond 21 november het decor van de feestelijke uitreiking van het Rabobank Coöperatiefonds. Het fonds reikt die avond voor het eerst op deze wijze donaties uit voor een nieuw project of initiatief dat gericht is op verbetering van het sociaal maatschappelijk leven in het werkgebied van de bank. Er zijn twee categorieën (Sociaal en Jongeren/Cultuur) met elk zeven genomineerden.

Iedere stichting of vereniging kon ideeën voor maatschappelijke projecten insturen. Tot 4 november konden alle leden van Rabobank Zuid-Holland Midden via de website van de bank stemmen op de verschillende inzendingen.

Genomineerd zijn in de categorie Sociaal: Katholieke Bond voor Ouderen, Woonzorgcentrum Het Hofland, Stichting Pieter van Foreest, Stichting Steun bij Rouw, Volkstuinvereniging Berkelhof, Zonnebloem afdeling Pijnacker/Delfgauw en Stichting Welzijn Ondersteuning Ouderen.

In de categorie Jongeren/Cultuur zijn genomineerd: Zeeverkenners de Argonauten (Bergschenhoek), Stichting Kerkelijk erfgoed, Noitdorpsche Historiën, Lions Club Delft, Delft on Stage, Stichting Jong Perspectief en Wooninitiatief Midden Delfland.

Het belooft een vermakelijke avond te worden met het improvisatiecabaret duo MiER dat voor de grappige en kritische noot zorgt. Wilt u op deze avond aanwezig zijn dan kunt u zich aanmelden via de website

Geplaatst in Persberichten.