Vacatures Vakantiebank

Er zijn 3 activiteiten waar de Voedselbank Delft vrijwilligers voor zoekt:
  1. Het organiseren van de aanmelding van kinderen van o.a. de voedselbank voor de Delftse Vakantieactiviteiten Delft ( DVA); dit houdt ondermeer in het regelen van de inschrijving bij de voedselbanklocaties, voorlichting aan ouders, contact met DVA, bezoek aan de kinderen tijdens de vakantieweken etc.
  2. Het klooster ZIN  in Vught, klooster voor zingeving en werk,  beheerd door de fraters van Tilburg, is in de zomer beschikbaar voor tweemaal vier dagen vakantie. Deze vier dagen zijn om bij te komen, te genieten van de natuur en
    om met andere deelnemers mee te doen aan het uitgebreide programma . Ideaal voor zowel gezinnen als alleenstaanden. Ook hier wordt iemand gezocht voor de contacten met de organisatie, selectie en bezoek van de deelnemers, regelen van vervoer etc.
  3. Kamp voor kinderen in Ommen in samenwerking met studentenvereniging de Delftse zwervers. Deze activiteit vraagt om selectie en contact met ouders en kinderen, contact met de zwervers, bijwonen en organiseren van informatiebijeenkomst en eventueel bezoek aan kamp.

De Vakantiebank vergadert een avond per maand. Daarnaast vragen de genoemde activiteiten tussen de 2-4 uur per week afhankelijk van het seizoen. Aanmelden en informatie bij: info@vakantiebankdelft.nl

Geplaatst in Overig nieuws.