voorstelling “Op het leven”

Bijzondere voorstelling van het duo Kees Posthumus en Jules Beerda:  “Op het leven“ is meer dan de moeite waard. Joodse, Christelijke en Islamitische verhalen worden herverteld in een muzikale voorstelling.

Dinsdag 23 oktober 2012 van 14 -16 uur Vierhovenkerk. Zaal open vanaf 13.30 uur. Inloop met koffie en thee. Voor de bezoekers is een kaart met informatie over de achtergrond van het programma, de makers en de programma-onderdelen beschikbaar.

De voorstelling duurt 70 minuten. Na afloop gelegenheid tot ontmoeting. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Vraagt men om een richtbedrag dan is dat € 10,00.

Wil je meer zien over Kees Posthumus zie dan website : www.keesposthumus.nl

Nadere informatie bij Marco Visser, predikant Vierhovenkerk, tel. 015-257.71.47, mvisserabc@hotmail.com.

Geplaatst in Nieuwsbrief, Plaatselijke kerken, Top5.