www.pratenoververlies.nl

Praten over verlies en rouw kan helpen om een verlies te verwerken. Maar soms is het moeilijk om over de dood van een dierbare of een ander groot verlies te praten. Of misschien denkt u dat de mensen in uw omgeving het niet prettig vinden als u vaak over het verlies praat. U wilt hen niet tot last zijn. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten.

Op www.pratenoververlies.nl kunt u gratis en anoniem chatten met een goed opgeleide vrijwilliger, ongeacht leeftijd en achtergrond. U kunt er uw hart luchten, maar u kunt er ook terecht met alle vragen en problemen rondom verlies en rouw. Een gesprek van mens tot mens. Een chatgesprek kan over alles gaan zolang het maar te maken heeft met verlies.

Pratenoververlies.nl is een samenwerking van uitvaartorganisatie Yarden en vrijwilligersorganisatie Humanitas. Deze twee partijen hebben hun expertise op het gebied van ondersteuning bij verlies en rouw gebundeld en bieden met deze website hun diensten nu ook online aan.

U kunt van zondag- tot en met woensdagavond chatten van 19.00 uur tot 22.00 uur. Een heel enkele keer kan het gebeuren dat de chat niet open is door onverwachte omstandigheden en daar biedt de organisatie bij voorbaat alvast excuses voor aan.

Geplaatst in Nieuwsbrief, Plaatselijke organisaties.